Bestanddele

700 g aartappels, geskil en gekap

425 ml melk

25 g margarien

25 g meel

2 eetlepels vars pietersielie, gekap

100 g bevrore ertjies

swartpeper na smaak

300 g visfilette van keuse

25 g gerasperde cheddar

Metode

Kook die aartappels vir 15 tot 20 minute.

Terwyl die aartappels kook, voorverhit die oond tot 200 °C.

Wanneer die aartappels gaar is, dreineer en druk fyn. Voeg twee eetlepels melk by.

Gooi die oorblywende melk, die margarien en meel saam in ’n kastrol.

Bring die mengsel tot kookpunt oor medium hitte en roer gedurig met ’n klitser of houtlepel totdat die sous borrel en verdik.

Indien jy pietersielie gebruik, voeg dit nou in die roer saam met die ertjies by.

Voeg swartpeper by na smaak. Skakel die hitte af.

Plaas die visfilette in ’n oondbak. Gooi die sous oor, skep dan die kapokaartappel bo-op en versprei dit eweredig.

Sprinkel laastens die kaas oor die hele gereg.

Bak in die oond vir 25 tot 30 minute of totdat die bokant goudbruin is. Sit voor saam met gestoomde of gekookte broccoli, spinasie of ander groente.

You need to be Logged In to leave a comment.

  • Weslander E-Edition – 10 July 2025
    Weslander E-Edition – 10 July 2025